Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU sklep.jednoslad.pl

Polityka prywatności serwisu sklep.jednoslad.pl
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług sklepu internetowego poprzez Serwis.

Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest ALMOT MIKOŁAJ SIBORA z siedzibą w GNIEWKÓWIEC 3, 88-180 ZŁOTNIKI KUJAWSKIE KRS 0000318605 NIP 5562678193 REGON 340526925.

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
Każdorazowo informujemy, o tym jakie uprawnienia posiada osoba, której dane dotyczą (Użytkownik) w zakresie w jakim wymaga tego od nas art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych.

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zrachowaniach w następujący sposób:

  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
  • poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

Zbieramy informacje dobrowolnie podane przez użytkownika. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane, a udostępnione tylko w takim zakresie w jakim poinformujemy we właściwej klauzuli informacyjnej.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis sklep.jednoslad.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

Witryna nie dotyczy podmiotów w wieku poniżej 18 lat, a firma świadomie nie gromadzi danych osobowych osób poniżej 18 roku życia.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

X

Produkty dnia

    JUNAK 901/901F/902/901RS/901 SPORT/904 SPRĘŻYNA NAPINACZA ROZRZĄDU

    JUNAK 901/901F/902/901RS/901 SPORT/904 SPRĘŻYNA NAPINACZA ROZRZĄDU

    indeks:
    T58463
    3,20 zł /szt

    Wysyłka w 24h

    JUNAK RX ONE DŹWIGNIA HAMULCA HYDRAULICZNEGO PRZÓD (czarna) PRAWA

    JUNAK RX ONE DŹWIGNIA HAMULCA HYDRAULICZNEGO PRZÓD (czarna) PRAWA

    indeks:
    T36716
    46,00 zł /szt

    Wysyłka w 24h

    Sprawdź zamienniki

    GRZYBEK STERU AHEAD 28.6 F-38

    GRZYBEK STERU AHEAD 28.6 F-38

    indeks:
    T85889
    7,60 zł /szt

    Wysyłka w 24h

    ELECTRA OBEJMA SIODŁA Z SZYBKOZAMYKACZEM TOWNIE 33,6MM SREBRNA 478340

    ELECTRA OBEJMA SIODŁA Z SZYBKOZAMYKACZEM TOWNIE 33,6MM SREBRNA 478340

    indeks:
    T92767
    45,01 zł /szt

    Wysyłka w 24h

    JUNAK M11 320CCM ZŁĄCZE (gumowe) FILTRA POWIETRZA (pojedyncze)

    JUNAK M11 320CCM ZŁĄCZE (gumowe) FILTRA POWIETRZA (pojedyncze)

    indeks:
    T73264
    33,00 zł /szt

    Wysyłka w 24h